Lorem ipsum dolor sit amet consectetur
მთავარი » 2015 » დეკემბერი » 12 » ბულგარული ტომატში/bulgaruli tomatshi(kulinaria receptebi)
5:22 PM
ბულგარული ტომატში/bulgaruli tomatshi(kulinaria receptebi)

რეცეპტის ინგრედიენტები:
3 კგ. წითელი ბულგარული წიწაკა
3 კგ. მწვანე ბულგარული წიწაკა
100 გრ. მწვანე წიწაკა (მწარე)
5 თავი ნიორი (დაჭრილი)
2 ჩ.ჭ. ზეთი
2 ჩ.ჭ. შაქარი
2 ჩ. ჭ. ძმარი
5 ცალი დაფნის ფოთოლი
800 გრ. ტომატ-პასტა
800 გრ. წყალი
~ მომზადების წესი ~
1. ავადუღოთ ზეთი, ძმარი, შაქარი, წყალი და ტომატ-პასტა ერთად. როდესაც ადუღდება, შიგნით ჩავყაროთ ყველა ზემოთ ჩამოთვლილი ინგრედიენტი (ყველაფერი დაჭრილი) და კიდევ ვადუღოთ ნახევარი საათი

2. ბოლოს ვუქნათ მარილი და გადავიტანოთ სტერილურ ქილებში

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 1220 | დაამატა: balu | ტეგები: წიწაკა ტომატში, Kulinaria, სამარხვო ბულგარული წიწაკა, samarxvo kerzebi, ბულგარული წიწაკა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
avatar
Vestibulum nec ultrices diam, a feugiat lectus. Pellentesque eu sodales enim, nec consequat velit. Proin ullamcorper nibh nec malesuada iaculis. Donec pulvinar ipsum ac tellus ornare, quis vulputate lectus volutpat.