Lorem ipsum dolor sit amet consectetur
მთავარი » ცომეული
პიცა ბეკონით - როგორ მოვამზადოთ უგემრიელესი პიცა (კულინარიული გაკვეთილი)
Category: ცომეული | Views: 1599 | Added by: balu | Date: 2016-01-23 | Comments (0)

ღვეზელი მურაბით

Category: ცომეული | Views: 926 | Added by: balu | Date: 2016-01-17 | Comments (0)

ლიმონის ღვეზელი

Category: ცომეული | Views: 807 | Added by: balu | Date: 2016-01-16 | Comments (0)

უგემრიელესი ტარხუნის ღვეზელი იოლი მოსამზადებელია. წარმოგიდგენთ ქართული კულინარიის მორიგი მარგალიტის მარტივ რეცეპტს. იხილეთ ტარხუნის ღვეზელის მომზადების წესი და გამოაცხვეთ გემო, რომელიც ზოგჯერ ასე მოგვანატრებს ხოლმე თავს.

Category: ცომეული | Views: 1316 | Added by: balu | Date: 2016-01-16 | Comments (0)

ქართულ კულინარიაში ხაჭაპურის მომზადების არაერთი რეცეპტი მოიპოვება. ამჯერად წარმოგიდგენთ გემრიელი მეგრული ხაჭაპურის მარტივ რეცეპტს

Category: ცომეული | Views: 880 | Added by: balu | Date: 2016-01-16 | Comments (0)

მასალა:
1 ხაჭაპურის ცომისათვის ფქვილი – 100 გრამი
წყალი (რძე) – 50 გრამი
საფუარი – 2 გრამი
ყველის სატენისთვის ყველი – (ხაჭოსთან ერთად) – 75 გრამი
კვერცი – 1–2 ცალი
კარაქი – 20 გრამი

Category: ცომეული | Views: 924 | Added by: balu | Date: 2016-01-16 | Comments (0)

მასალა:
კვერცხი – 3–4 ცალი
წყალი – 1 ჩაის ჭიქა
ძმარი – 3 სადილის კოვზი
ზეთი – 3 სადილის კოვზი
ფქვილი – 3 ჩაის ჭიქა
მარგარინი – 400 გრამი
ყველი – 1 კილოგრამი

Category: ცომეული | Views: 1215 | Added by: balu | Date: 2016-01-16 | Comments (0)

უგემრიელესი ღვეზელი, რომელიც ნამდვილად არ დატოვებს თქვენს მეგობრებსა და ახლობლებს გულგრილს და დაიმსახურებთ მათ გულწრფელ მოწონებას

Category: ცომეული | Views: 890 | Added by: balu | Date: 2016-01-12 | Comments (0)

საშობაო ღვეზელი ნახევარმთვარის ფორმის ხაჭაპურია, რომელშიც წინასწარ მოხარშული და შუაზე გაჭრილი კვერცხი დევს. საშობაო კვერს 7 იანვარს  აცხობენ. რამდენიმე შემორჩენილი ვერსიის მიხედვით,  ღვეზელის მთვარის ფორმა ციურის სხეულების სიძლიერის ნიშანი იყო.

Category: ცომეული | Views: 2186 | Added by: balu | Date: 2016-01-04 | Comments (0)

გამოაცხვეთ პიცა მარტივად

Category: ცომეული | Views: 1073 | Added by: balu | Date: 2016-01-02 | Comments (0)

1 2 3 »
Vestibulum nec ultrices diam, a feugiat lectus. Pellentesque eu sodales enim, nec consequat velit. Proin ullamcorper nibh nec malesuada iaculis. Donec pulvinar ipsum ac tellus ornare, quis vulputate lectus volutpat.