Lorem ipsum dolor sit amet consectetur
მთავარი » 2015 » დეკემბერი » 12 » გრილზე შემწვარი ორაგული/grilze shemwvari oraguli(კულინარია,რეცეპტები)
1:46 PM
გრილზე შემწვარი ორაგული/grilze shemwvari oraguli(კულინარია,რეცეპტები)

შემწვარი ორაგული რეცეპტის ინგრედიენტები:
700 გრ. ორაგულის ფილე
იმონის ცედრისა და პილპილის ნაზავი,
გემოვნებით ნივრის ფხვნილი
, გემოვნებით მარილი,
 1/3 ჭიქა სოიოს სოუსი
1/3 ჭიქა ყავისფერი შაქარი
1/3 ჭიქა წყალი
¼ ჭიქა მცენარეული ზეთი
~ მომზადების წესი ~
1. შეანელეთ ორაგული ფილე ცედრა–პილპილის ნარევით, ნივრის ფხვნილითა და მარილით.
2. პატარა თასში აურიეთ სოიოს სოუსი, ყავისფერი შაქარი, წყალი და მცენარეული ზეთი, ურიეთ შაქრის კარგად გახსნამდე. მოათავსეთ თევზი შესაკვრელთავიანი ცელოფნის პაკეტში სოიოს სოუსის ნარევთან ერთად, დაკეტეთ თავი და შეანჯღრიეთ, რომ ხორცი სოუსით მთლიანად დაიფაროს, შემდეგ შედგით მაცივარში სულ მცირე 2 საათით.
3. წინასწარ გააცხელეთ გრილი საშუალო ტემპერატურაზე. წაუსვით ცოტაოდენი ცხიმი გრილის ცხაურს. მოათავსეთ ორაგული წინასწარ გაცხელებულ გრილზე და მოაშორეთ მარინადი. წვით ორაგულის თითოეული მხარე 6–დან 8 წუთამდე, ან სანამ ხორცი ჩანგლით ადვილად არ დაქუცმაცდება.

კატეგორია: თევზეული | ნანახია: 929 | დაამატა: balu | ტეგები: კულინარია, oraguli, ორაგული, გრილზე შემწვარი ორაგული, რეცეპტები, თევზეული, shemwvari oraguli | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
avatar
Vestibulum nec ultrices diam, a feugiat lectus. Pellentesque eu sodales enim, nec consequat velit. Proin ullamcorper nibh nec malesuada iaculis. Donec pulvinar ipsum ac tellus ornare, quis vulputate lectus volutpat.