Lorem ipsum dolor sit amet consectetur
მთავარი » 2015 » დეკემბერი » 14 » წითელი ლობიო პომიდვრით (სამარხვო)/witeli lobio pomidvrit(kulinaria,receptebi)
3:52 PM
წითელი ლობიო პომიდვრით (სამარხვო)/witeli lobio pomidvrit(kulinaria,receptebi)

ინგრედიენტები:
მოხარშული ლობიო 700 გ
დიდი ხახვი 1-2 თავი
ნიორი 2-3 კბილი
პომიდორი 2-3 ცალი
ზეთი მოსაშუშად
ქინძი 1 კონა ხმელი ქონდარი მარილი და პილპილი
 მომზადების წესი:
ხახვი დავჭრათ ნახევარ რგოლებად და მოვშუშოთ ტაფაზე, ზეთში.
დავუმატოთ ნიორი და ლობიოს მარცვლები (წვენის გარეშე).
3-4 წუთი ვშუშოთ და ვურიოთ. შემდეგ დავუმატოთ კანგაცლილი და დაჭრილი პამიდორი
. თუ სქელი კერძი არ გვინდა, მაშინ ცოტა ლობიოს ნახარში დავუმატოთ.
დაბალ ცეცხლზე გავაჩეროთ 10-15 წუთი, რომ პამიდორი კარგად ჩაიშუშოს.
შევაზავოთ მარილით, პილპილით, ქინძითა და ქონდრით.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 1040 | დაამატა: balu | ტეგები: სამარხვო კერძი, ლობიო პომიდვრით კულინარია, ლობიო | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
avatar
Vestibulum nec ultrices diam, a feugiat lectus. Pellentesque eu sodales enim, nec consequat velit. Proin ullamcorper nibh nec malesuada iaculis. Donec pulvinar ipsum ac tellus ornare, quis vulputate lectus volutpat.