11:25 AM ხორცის სალათა ჯანჯაფილის მარინადით / xorcis salati (kulianaria, receptebi) | |
რეცეპტის ინგრედიენტები: 500 გრ. ღორის რბილი ხორცი (სასურველია ხორცი იყოს ცხიმიანი) ~ მომზადების წესი ~ 1. ჯანჯაფილი გავთალოთ და თხლად დავჭრათ, მოვასხათ მარინადი შემდეგნაირად: 500 მლ. წყალი ავადუღოთ შაქართან და მარილთან ერთად, მოვასხათ ძმარი ჯანჯაფილს და მთელი ღამით შევდგათ მაცივარში. 2. სტაფილო დავჭრათ მოგრძო ნაჭრებად დაშევწვათ ზეთში, წვის ბოლოს დავუმატოთ 2 სავსე ს.კ. დამარინადებული ჯანჯაფილი და 2-3 წუთი დავაყოვნოთ ცეცხლზე. 3. ღორის ხორცი დავჭრათ მოგრძო წვრილ ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, დავყაროთ გახურებულ ტაფაზე და შევწვათ გაწითლებამდე. მომზადებულ ხორცს შევურიოთ მოთუშული ბოსტნეული და დაჭრილი მწვანე ხახვი. | |
|
სულ კომენტარები: 0 | |