პიცა ბეკონით - როგორ მოვამზადოთ უგემრიელესი პიცა (კულინარიული გაკვეთილი)
Category: ცომეული |
Views: 1657 |
Added by: balu |
Date: 2016-01-23
|
|
Category: ცომეული |
Views: 943 |
Added by: balu |
Date: 2016-01-17
|
|
Category: ცომეული |
Views: 822 |
Added by: balu |
Date: 2016-01-16
|
|
უგემრიელესი ტარხუნის ღვეზელი იოლი მოსამზადებელია. წარმოგიდგენთ ქართული კულინარიის მორიგი მარგალიტის მარტივ რეცეპტს. იხილეთ ტარხუნის ღვეზელის მომზადების წესი და გამოაცხვეთ გემო, რომელიც ზოგჯერ ასე მოგვანატრებს ხოლმე თავს.
Category: ცომეული |
Views: 1355 |
Added by: balu |
Date: 2016-01-16
|
|
ქართულ კულინარიაში ხაჭაპურის მომზადების არაერთი რეცეპტი მოიპოვება. ამჯერად წარმოგიდგენთ გემრიელი მეგრული ხაჭაპურის მარტივ რეცეპტს
Category: ცომეული |
Views: 898 |
Added by: balu |
Date: 2016-01-16
|
|
მასალა:
1 ხაჭაპურის ცომისათვის ფქვილი – 100 გრამი
წყალი (რძე) – 50 გრამი
საფუარი – 2 გრამი
ყველის სატენისთვის ყველი – (ხაჭოსთან ერთად) – 75 გრამი
კვერცი – 1–2 ცალი
კარაქი – 20 გრამი
Category: ცომეული |
Views: 938 |
Added by: balu |
Date: 2016-01-16
|
|
მასალა:
კვერცხი – 3–4 ცალი
წყალი – 1 ჩაის ჭიქა
ძმარი – 3 სადილის კოვზი
ზეთი – 3 სადილის კოვზი
ფქვილი – 3 ჩაის ჭიქა
მარგარინი – 400 გრამი
ყველი – 1 კილოგრამი
Category: ცომეული |
Views: 1268 |
Added by: balu |
Date: 2016-01-16
|
|
უგემრიელესი ღვეზელი, რომელიც ნამდვილად არ დატოვებს თქვენს მეგობრებსა და ახლობლებს გულგრილს და დაიმსახურებთ მათ გულწრფელ მოწონებას
Category: ცომეული |
Views: 915 |
Added by: balu |
Date: 2016-01-12
|
|
საშობაო ღვეზელი ნახევარმთვარის ფორმის ხაჭაპურია, რომელშიც წინასწარ მოხარშული და შუაზე გაჭრილი კვერცხი დევს. საშობაო კვერს 7 იანვარს აცხობენ. რამდენიმე შემორჩენილი ვერსიის მიხედვით, ღვეზელის მთვარის ფორმა ციურის სხეულების სიძლიერის ნიშანი იყო.
Category: ცომეული |
Views: 2222 |
Added by: balu |
Date: 2016-01-04
|
|
Category: ცომეული |
Views: 1091 |
Added by: balu |
Date: 2016-01-02
|
|
|