რეცეპტის ინგრედიენტები:
4 დიდი ქამა სოკო
100 გრ. გორგონზოლა ან სხვა ლურჯი ყველი,
დაფშვნილი ან თხლად დაჭრილი 25 გრ. მოხალული ნიგოზი
4 ღერი ქონდარი
ცოტაოდენი კარაქი,
პატარა ნაჭრებად დაჭრილი რუკოლას ფოთლები სუფრაზე მიტანისას
~მომზადების წესი~
1. გაახურეთ ღუმელი 200ºC -მდე. საცხობ ლანგარზე დაალაგეთ სოკოები. მოაყარეთ ზემოდან ყველი, ქონდარი, კარაქი და ნიგოზი.
2. მოათავსეთ ღუმელში და აცხვეთ 10 წუთით, ან ყველის გადნობამდე და სოკოს დარბილებამდე. დააწყვეთ რუკოლას ფოთლები თეფშზე და მოათავსეთ ზემოდან სოკოები
|