Lorem ipsum dolor sit amet consectetur
მთავარი » 2016 » იანვარი » 11 » ბადრიჯნის საცივი/badrijnis sacivi(kulinaria, receptebi)
7:42 PM
ბადრიჯნის საცივი/badrijnis sacivi(kulinaria, receptebi)

მასალა:
2 კილოგრამი ბადრიჯანი
50 გრამი ზეთი
400 გრამი ნიგოზი
1 ჩაის ჭიქა ძმარი
2 ჩაის კოვზი ხმელი სუნელი
20 გრამი ნიორი
200 გრამი ხახვი
მარილი და წიწაკა გემოვნების მიხედვით

გრძივად ჩაჭრილი მთელი ბდრიჯანი მოვხარშოთ და გავწუროთ ცნობილი წესით. წვრილად დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ზეთში. ხახვი რომ შეწითლდება, დავასხათ 4 ჩაის ჭიქა წყალი და წამოვადუღოთ მოხრაკულ ხახვთან ერთად. შემდეგ ჩავუმათოთ დანაყილი ნიგოზი, ხმელი სუნელი, მარილი ნიორთან და წიწაკასთან ერთად, ჩავასხათ კარგი ღვინის ძმარი და ჩავყაროთ აგრეთვე დანაყილი მიხაკ-დარეჩინი დავუმატოთ ცოტა ადუღებული წყალი. ამ წვენში ჩავაწყოთ მოხარშული და დაწრეტილი მთელი ბადრიჯნები.

კატეგორია: ფხალეული | ნანახია: 1696 | დაამატა: balu | ტეგები: ბადრიჯანი ნიგვზით, ბოსტნეულიbadrijani nigvzit recepteb, ფხალეული, ბადრიჯნის კერძები, კულინარია | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
avatar
Vestibulum nec ultrices diam, a feugiat lectus. Pellentesque eu sodales enim, nec consequat velit. Proin ullamcorper nibh nec malesuada iaculis. Donec pulvinar ipsum ac tellus ornare, quis vulputate lectus volutpat.