Lorem ipsum dolor sit amet consectetur
მთავარი » 2016 » იანვარი » 03
შვრიის ორცხობილა, შვრიის პეჩენიები / shvriis orcxobila (კულინარიული გაკვეთილი) + რეცეპტი
Category: ნამცხვრები | Views: 2775 | Added by: balu | Date: 2016-01-03 | Comments (0)

კიდევ ერთი მარტივი რეცეპტი გემრიელი სამარხვო კერძის მოსამზადებლად. იხელმძღვანელეთ ჩვენი საიტით თქვენი სადღესასწაულო სუფრის გასამრავალფეროვნებლად. ყვავილოვანი კომბოსტოს საცივი ამაში დიდად დაგეხმარებათ!

Category: სამარხვო კერძები | Views: 1105 | Added by: balu | Date: 2016-01-03 | Comments (0)

ქათმის საცივი ქართული კულინარიის კიდევ ერთი მარგალიტია, დაამშვენეთ სადღესასწაულო სუფრა ქართულად!

Category: ხორცეული | Views: 939 | Added by: balu | Date: 2016-01-03 | Comments (0)

მარტივი რეცეპტი სოკოს და ქათმის ხორცის მოყვარულთათვის გემრიელი სალათის მოსამზადებლად!

Category: სალათები | Views: 1615 | Added by: balu | Date: 2016-01-03 | Comments (0)

ქათმის, ინდაურის, ბატის ან იხვის ხარჩო

Category: ხორცეული | Views: 1152 | Added by: balu | Date: 2016-01-03 | Comments (0)

ინდაური ბურღულით

Category: ხორცეული | Views: 825 | Added by: balu | Date: 2016-01-03 | Comments (0)

შემწვარი ინდაური სოკოს საკმაზით, საშობაო სუფრისათვის

Category: ხორცეული | Views: 999 | Added by: balu | Date: 2016-01-03 | Comments (0)

კრუშონი “ანისი”

Category: სასმელები | Views: 1056 | Added by: balu | Date: 2016-01-03 | Comments (0)

 ცხლად შეზავებული ღვინო ახალი წლის ცივი ღამისთვის ღვინო ჩვენი საყვარელი სასმელია, მაგრამ საახალწლოდ ვანაცვლებთ ხოლმე მას სხვა სასმელებით მეტი სიტკბოებისა თუ არომატულობის მიზეზით. ამ რეცეპტით თქვენ ღვინითვე მიიღებთ სასურველ შედეგს და ჯადოსნურ არომატს მოაფრქვევთ საახალწლოდ გაშლილ მაგიდაზე. ეს ენისჩასაკვნეტი გლინტვეინი ზამთრის სუსხიან ღამეს გულის სიღრმემდე გაგათბობთ ყველას!  გამოდის 12 ჭიქა გლინტვეინი; დრო მოსამზადებლად: 1 საათი და 20 წუთი.

Category: სასმელები | Views: 1564 | Added by: balu | Date: 2016-01-03 | Comments (0)

Vestibulum nec ultrices diam, a feugiat lectus. Pellentesque eu sodales enim, nec consequat velit. Proin ullamcorper nibh nec malesuada iaculis. Donec pulvinar ipsum ac tellus ornare, quis vulputate lectus volutpat.