Lorem ipsum dolor sit amet consectetur
მთავარი » 2016 » იანვარი » 2 » იტალიური პიცა/italiuri pica(kulinaria,receptebi)
7:00 PM
იტალიური პიცა/italiuri pica(kulinaria,receptebi)

შემადგენლობა:
ლორი
ნახევარი ძეხვი
2 კბილი ნიორი
50 მლ. ზეითუნის ზეთი
500 გრ. პომიდორი
100 გრ. ყველი
1 წითელი ბულგარული წიწაკა
1 მწვანე ბულგარული წიწაკა
 ცომისთვის:
700 გრამი ფქვილი
200 მლ.გრ. წყალი
100 მლ.ლტ. ზეთი
20 გრ. საფუარი
1/2 ჩაის კოვზი მარილი
 ~ მომზადების წესი ~
ჯამში ჩაყარეთ ფქვილი, დაამატეთ თბილ წყალში გახსნილი საფუარი, მარილი, ზეთი, მოზილეთ ცომი, გადააფარეთ ტილო, დადგით თბილ ადგილას დაახლოებით 1-2 საათი. როცა ცომი აფუვდება დაამუშავეთ, შემდეგ გააბრტყელეთ, დადეთ ტაფაზე, წაუსვით ზეთი, ზედ დაალაგეთ რგოლებად დაჭრილი პამიდორი, სოკო, მოაყარეთ მარილი და წვრილად დაჭრილი ნიორი, ლორის ნაჭრები, ძეხვი, მოაფშვენით ყველი, მოასხით ზეითუნის ზეთი, შედგით ცხელ ქურაში და აცხვეთ დაახლოებით 20 წუთის განმავლობაში. სანამ გამზადდება რამოდენიმე წუთით ადრე ზემოდან დააწყვეთ წითელი და მწვანე მრგვლად დაჭრილი წიწაკა… გემრიელად მიირთვით

კატეგორია: ცომეული | ნანახია: 1503 | დაამატა: balu | ტეგები: პიცა, რეცეპტები, Kulinaria, როგორ მოვამზადოთ პიცა, ცომეული, comeuli, Pica | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
avatar
Vestibulum nec ultrices diam, a feugiat lectus. Pellentesque eu sodales enim, nec consequat velit. Proin ullamcorper nibh nec malesuada iaculis. Donec pulvinar ipsum ac tellus ornare, quis vulputate lectus volutpat.