Lorem ipsum dolor sit amet consectetur
მთავარი » 2016 » იანვარი » 15 » კალმახი ღვინის საწებლით /kalmaxi gvinis saweblit (kulinaria, receptebi0
7:22 PM
კალმახი ღვინის საწებლით /kalmaxi gvinis saweblit (kulinaria, receptebi0

მასალა:
1 კილოგრამი კალმახი
½ ლიტრი ღვინო
1 კონა მწვანე ხახვი
100 გრამი მწვანილი: ქინძი, ოხრახუში
1 ცალი ლიმონი
1 სუფრის კოვზი პურის ფქვილი მარილი გემოვნებით

, გარეცხილი კალმახი ფქვილში ამოავლეთ და ზეთში შეწვით. ცალკე ქვაბში ჩაყარეთ წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი და ოდნავ მოშუშეთ ზეთში. ჩაასხით ქვაბში თეთრი ღვინო, ცოტა ლიმონის წვენი და ხუფდახურული ადუღეთ 5 წუტი. შემდეგ წყალში გახსნილი ფქვილი ქვაბში ჩაალესეთ და ისევ წამოადუღეთ. ჩააწყვეთ შემწვარი კალმახი და ნელ ცეცხლზე შედგით. სუფრაზე მიტანამდე, 20 წუთით ადრე, კალმახი ამოიღეთ, ზემოდან წვენი მოასხით და წვრილად დაჭრილი ქინძი და ოხრახუში მოაყარეთ

კატეგორია: თევზეული | ნანახია: 911 | დაამატა: balu | ტეგები: კულინარია რეცეპტები tevzeuli, კალმახი, kalmaxi, Kulinaria, თევზეული | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
avatar
Vestibulum nec ultrices diam, a feugiat lectus. Pellentesque eu sodales enim, nec consequat velit. Proin ullamcorper nibh nec malesuada iaculis. Donec pulvinar ipsum ac tellus ornare, quis vulputate lectus volutpat.