Lorem ipsum dolor sit amet consectetur
მთავარი » 2016 » იანვარი » 12 » ლობიო ქოთანში/ lobio qotanshi( kulinaria, receptebi)
12:36 PM
ლობიო ქოთანში/ lobio qotanshi( kulinaria, receptebi)

მასალა:
150 გ ლობიო
500 გ წყალი
150 გ ხახვი
30 გ ზეთი დაფქული წითელი წიწაკა პილპილი და მარილი

ლობიო ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და გავაჩეროთ ერთი ღამე. მეორე დღეს მოვხარშოთ და ნახარში შევინახოთ ცალკე. რგოლებად დაჭრილი ხახვი მოვშუშოთ ზეთში შეწითლებამდე, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და წიწაკა. კერამიკულ ქოთანში მორიგეობით ჩავაწყოთ ჯერ ლობიოს ფენა, შემდეგ შემწვარი ხახვის ფენა (ისე, რომ ზემოთ დარჩეს ლობიოს ფენა), მოვასხათ დარჩენილი ზეთი და წყალი რომელშიც ლობიო იხარშებოდა. შევდგათ ქოთანი აირღუმელში საშუალო ტემპერატურაზე 20 წუთის განმალობაში და მაგიდასთან მივიტანოთ ამავე ჭურჭელში.

კატეგორია: სხვადასხვა | ნანახია: 1575 | დაამატა: balu | ტეგები: კულინარია, qartuli kerzebi, lobios kerzebi, ლობიოს კერძები, სხვადასხვა, receptebi, sxvadasxva, ქართული კერძები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
avatar
Vestibulum nec ultrices diam, a feugiat lectus. Pellentesque eu sodales enim, nec consequat velit. Proin ullamcorper nibh nec malesuada iaculis. Donec pulvinar ipsum ac tellus ornare, quis vulputate lectus volutpat.