Lorem ipsum dolor sit amet consectetur
მთავარი » 2016 » იანვარი » 12 » ლულაქაბაბი /lulaqababi (kulinaria, receptebi)
1:21 PM
ლულაქაბაბი /lulaqababi (kulinaria, receptebi)

მასალა:
ცხვრის ხორცი-1
კილოგრამი დუმა-100
გრამი ხახვი-2 თავი
კვერცხი-2 ცალი
კოწახური , პილპილი,მარილი-გემოვნებით
 

ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერი, დუმა , ხახვი ორჯერ გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, შევაზავოთ მარილით, დანაყილი შავი პილპილით კოწახურით, გათქვეფილი კვერცხით და ხელით კარგად ავურიოთ. დავყოთ ნაჭილებად, დავამრგვალოთ, წამოვაგოთ შამფურზე და შევწვათ ყოველი მხრიდან. როცა შეიწვება ფრთხილად მოვაცილოთ შამფურიდან, სათითაოდ შევახვიოთ ლავაშში და დავალაგოთ თეფშზე. ცალკე მივიტანოთ დაჭრილი ხახვი და დანაყილი კოწახური. შეგვიძლია შემწვარი ლულაქაბაბი ლავაშში არ გავახვიოთ, დავაწყოთ თეფშზე, მოვაყაროთ დაჭრილი ხახვი და დანაყილი კოწახური, ან ეს უკანასკნელი ცალკე მივიტანოთ.

კატეგორია: ხორცეული | ნანახია: 924 | დაამატა: balu | ტეგები: კულინარია, qababi, ქაბაბი, receptebi, xorciani kerzebis momzadebia, ხორცეული | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
avatar
Vestibulum nec ultrices diam, a feugiat lectus. Pellentesque eu sodales enim, nec consequat velit. Proin ullamcorper nibh nec malesuada iaculis. Donec pulvinar ipsum ac tellus ornare, quis vulputate lectus volutpat.