Lorem ipsum dolor sit amet consectetur
მთავარი » 2016 » იანვარი » 15 » მოხარშული კალმახი/ moxarshuli kalmaxi (kulinaria, receptebi)
7:00 PM
მოხარშული კალმახი/ moxarshuli kalmaxi (kulinaria, receptebi)

მასალა:
1 კილოგრამი კალმახი (საშუალო ზომის)
1 ცალი ლიმონი
1 კოლიგრამი კარტოფილი
½ ჩაის კოვზი შავი პილპილი
4 ცალი დაფნის ფოთოლი
მარილი გემოვნების მიხედვით

1) მდუღარე მარილწყლიან ქვაბში ჩავაწყოთ კარგად გარეცხილი და გამოწალული საშუალო ზომის მთელ-მთელი კალმახი და ვხარშოთ მანამ, სანამ თევზს თვალები არ გაუთეთრდება და წყლის ზედაპირისკენ არ დაიწყებს ამოტივტივებას. წყალი იმდენი უნდა იყოს, რომ თევზს ოდნავ ფარავდეს. ქვაბში, თევზის ხარშვისას, ასევე ჩავყაროთ 4 ცალი დაფნის ფოთოლი და შავი პილპილი.
2) მოხარშული კალმახი დავაწყოთ მოგრძო თეფშზე, ზედ მოვაყაროთ ლიმონის თხელი ნაჭრები. გარნირად გავუკეთოთ კარტოფილის პიურე. აცალეთ გაგრილება და მიირთვით გემრიელად! პ.ს. ამ მეთოდით შესაძლებელია სხვა ჩქარი მდინარის თევზის მომზადებაც

კატეგორია: თევზეული | ნანახია: 1337 | დაამატა: balu | ტეგები: moxarshuli kalmaxi receptebi, რეცეპტები, მოხარშული კალმახი, თევზეული, tevzeuli, კულინარია რეცეპტები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
avatar
Vestibulum nec ultrices diam, a feugiat lectus. Pellentesque eu sodales enim, nec consequat velit. Proin ullamcorper nibh nec malesuada iaculis. Donec pulvinar ipsum ac tellus ornare, quis vulputate lectus volutpat.