Lorem ipsum dolor sit amet consectetur
მთავარი » 2016 » იანვარი » 12 » ნიგვზიანი ლობიო/ nigvziani lobio( kulinaria, receptebi)
12:31 PM
ნიგვზიანი ლობიო/ nigvziani lobio( kulinaria, receptebi)

მასალა:
1 კილოგრამი ლობიო
1 ჩაის ჭიქა ნიგოზი
3 სუფრის კოვზი ღვინის ძმარი
5 კბილი ნიორი
თითო კონა ახალი ქინძი, ნიახური, ოხრახუში მარილი და წითელი პილპილი გემოვნებით
 აიღეთ ”გურულა” ლობიო. გაარჩიეთ, გარეცხეთ და ქვაბში ჩაყარეთ. წყალი დაასხით და მოხარშეთ. მოხარშულ ლობიოს ცოტა წვენი უნდა შერჩეს. საკაზმი მდუღარე ლობიოში უნდა ჩაამატოთ, კარგად მოურიოთ და მაშინვე ცეცხლიდან გადმოდგათ. საკაზმი: დანაყილი ქინძი, ნიორი, ნიგოზი, ალყა-ალყა თხლად დაჭრილი ხახვი, წვრილად დაჭრილი ოხრახუში. ნიახური, ღვინის ძმარი, მარილი, პილპილი გემოვნებით და ყველაფერი კარგად აურიეთ.

კატეგორია: სხვადასხვა | ნანახია: 2549 | დაამატა: balu | ტეგები: კულინარია, lobios kerzebi, ლობიოს კერძები, receptebi, sxvadasxva, სხვადასხვს | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
avatar
Vestibulum nec ultrices diam, a feugiat lectus. Pellentesque eu sodales enim, nec consequat velit. Proin ullamcorper nibh nec malesuada iaculis. Donec pulvinar ipsum ac tellus ornare, quis vulputate lectus volutpat.