Lorem ipsum dolor sit amet consectetur
მთავარი » 2016 » იანვარი » 2 » პიცა მარგარიტა/pica margarita( kulinaria,receptebi)
7:06 PM
პიცა მარგარიტა/pica margarita( kulinaria,receptebi)

მასალა 4 ულუფისთვის:
500გ. ფქვილი
30გ. საფუარი
1/2 ჩ/კ შაქარი
2 ცალი 125 გრამიანი მოცარელა
400გ. პამიდვრის პიურე
2 ს/კ ტომატის პასტა
4-4 ს/კ გახეხილი პარმეზანი და ზეითუნის ზეთი
1 კონა რეჰანი
 ~ მომზადების წესი ~
1)
ჩავაღრმავოთ ფქვილი, საფუარი და შაქარი გავხსნათ 250 გრამ თბილ წყალში, მოვზილოთ ცომი და 30 წუთით დავდგათ თბილ ადგილას ასაფუებლად.
 2) აფუებულ ცომში ჩავუმატოთ 1 ჩაის კოვზი მარილი და მიქსერით მოვზილოთ. 50 წუთით დავდგათ ასაფუებლად. გავახუროთ ღუმელი 200 გრადუსზე. ცომი გავყოთ ოთხ ნაწილად, თითოეული გავაბრტყელოთ, დავაფინოთ ცხიმწასმულ ტაფაზე, ამოვუწიოთ კიდეები და გამოვაცხოთ. 3) ავურიოთ პამიდვრის პიურე და ტომატი-პასტა და წავუსვათ ფირფიტას. მოვაფრქვიოთ მარილი და პილპილი, მოვაყაროთ პარმეზანი და დაჭრილი რეჰანი. ასე გავაკეთოთ ყველა ფენაზე. ბოლოს კი დავაწყოთ მოცარელას თხელი ნაჭრები, მოვასხუროთ ზეთი და 15-20 წუთით შევდგათ ღუმელში. გემრიელ კულინარიულ თავგადასავალს გისურვებთ

კატეგორია: ცომეული | ნანახია: 1152 | დაამატა: balu | ტეგები: ცომეული, პიცა, kulinariuli receptebi, comeuli, Pica, რეცეპტები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
avatar
Vestibulum nec ultrices diam, a feugiat lectus. Pellentesque eu sodales enim, nec consequat velit. Proin ullamcorper nibh nec malesuada iaculis. Donec pulvinar ipsum ac tellus ornare, quis vulputate lectus volutpat.