Lorem ipsum dolor sit amet consectetur
მთავარი » 2016 » იანვარი » 10 » შემწვარი კანჭი/shemwvari kanchi (kuylinaria, receptebi)
1:06 PM
შემწვარი კანჭი/shemwvari kanchi (kuylinaria, receptebi)

რეცეპტის ინგრედიენტები:
ღორის კანჭი
2 თავი ხახვი
1 ცალი სტაფილო
1-2 კბილი ნიორი
1 ცალი მომჟავო ჯიშის ვაშლი
500 მლ. ლუდი
ოხრახუში ნიახური დაფნა წიწაკა პილპილის მარცვლები მარილი
 ~ მომზადების წესი ~
1. ამ გემრიელი და ნოყიერი კერძის მოსამზადებლად ღორის კანჭს ვხარშავთ ოხრახუშთან, ნიახურთან, პილპილის მარცვლებთან, დაფნის ფოთოლთან, მთლიან ხახვთან და და სტაფილოსთან ერთად. ვაყრით მარილს.
2. მოხარშულ კანჭს ვუსერავთ კანს, ვდებთ ჭურჭელში. ცხელსავე ვაყრით წიწაკას, დანაყილ ნიორს, რგოლებად დაჭრილ ნახევარ ხახვსა და ვაშლს. ვასხავთ ლუდს და ვტოვებთ ასე 12-24 საათის განმავლობაში.
3. დამარინადებულ კანჭს ვწვავთ ღუმელში მაღალ ტემპერატურაზე, თან შიგადაშიგ ვასხავთ მარინადს.

კატეგორია: ხორცეული | ნანახია: 1079 | დაამატა: balu | ტეგები: goris kanchi, Kulinaria, რეცეპტები, ღორია კანჭი, xorceuli, ხორცეული | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
avatar
Vestibulum nec ultrices diam, a feugiat lectus. Pellentesque eu sodales enim, nec consequat velit. Proin ullamcorper nibh nec malesuada iaculis. Donec pulvinar ipsum ac tellus ornare, quis vulputate lectus volutpat.