Lorem ipsum dolor sit amet consectetur
მთავარი » 2016 » იანვარი » 15 » შემწვარი თევზი მაიონეზით /shemwvari tevzi maionezit (kulinaria,recep[tebi)
6:45 PM
შემწვარი თევზი მაიონეზით /shemwvari tevzi maionezit (kulinaria,recep[tebi)

 მასალა:
1 კგ. თევზი (მაგ. სიგა, კეფალი, სკუმბრია)
100 გრ. ზეთი
300 გრ. მაიონეზი და წყალი
3-4 ძირი ქინძი
2-3 კბილი ნიორი
3 ს.კ. ფქვილი
მარილი გემოვნებით

კარგად გასუფთავებული თევზი დაჭერით, ამოავლეთ ფქვილისა და მარილის ნარევში, ადუღებულ ზეთში ორივე მხრიდან კარგად შეწვით და გამოაცალეთ ძვლები. ცალკე აიღეთ მაიონეზისა და წყლის თანაბარი რაოდენობა, კარგად აურიეთ, ადუღეთ 2-3 წუთი, დაამატეთ მარილთან ერთად დანაყილი ნიორი, წვრილად დაჭრილი და დანაყილი ქინძი; შეაზავეთ მარილთან და დაასხით შემწვარ თევზს.

კატეგორია: თევზეული | ნანახია: 1967 | დაამატა: balu | ტეგები: კულინარია, რეცეპტები, tevzeuli, gurmania, shemwvari tevzi, თევზეული, შემწვარი თევზი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
avatar
Vestibulum nec ultrices diam, a feugiat lectus. Pellentesque eu sodales enim, nec consequat velit. Proin ullamcorper nibh nec malesuada iaculis. Donec pulvinar ipsum ac tellus ornare, quis vulputate lectus volutpat.