Lorem ipsum dolor sit amet consectetur
მთავარი » 2016 » იანვარი » 15 » თევზის პუდინგი მადრიდულად /tevzis pudingi madridulad (kulinaria, receptebi)
7:33 PM
თევზის პუდინგი მადრიდულად /tevzis pudingi madridulad (kulinaria, receptebi)

მასალა:
200 გ თევზი
100 გ პამიდორი
10 გ ზეთი
5 გ ორცხობილას ფხვნილი პილპილი, მარილი – გემვნებით
 

-თევზი მსუბუქად მოვშუშოთ, დავჭრათ ნაჭრებად და გავაცალოთ შეძლებისდაგვარად ფხები. პამიდორს დავასხთ მდუღარე წყალი, გავაცალოთ კანი, მოვშუშოთ ზეთში მოხარშვამდე. შემდეგ პამიდორი ავურიოთ თევზში, დავამატოთ მარილი, პილპილი და გადავიტანოთ ცხიმცასმულ ორცხობილის ფხვნილმოყრილ ქვაბში. მოვამზადოთ პუდინგი ორთქლზე 1 საათის განმავლობაში. მაგიდასთან მივიტანოთ ცხელ-ცხელი და მოვასხათ გამდნარი კარაქი ან მაიონეზი.

კატეგორია: ნაციონალური კერძები | ნანახია: 880 | დაამატა: balu | ტეგები: კულინარია, tevzis pudingi, tevzeuli, receptebi, თევზის პუდინგი, თევზეული | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
avatar
Vestibulum nec ultrices diam, a feugiat lectus. Pellentesque eu sodales enim, nec consequat velit. Proin ullamcorper nibh nec malesuada iaculis. Donec pulvinar ipsum ac tellus ornare, quis vulputate lectus volutpat.