Lorem ipsum dolor sit amet consectetur
მთავარი » 2016 » იანვარი » 12 » ცხვრის ხორცი კარტოფილით/ cxvris xorci kartofilit (kulinaria, receptebi)
1:05 PM
ცხვრის ხორცი კარტოფილით/ cxvris xorci kartofilit (kulinaria, receptebi)

მასალა:
2 კგ ცხვრის ხორცი
12 ცალი კარტოფილი
დაფქული კვლიავი პილპილი მარილი გემოვნებით
 კარტოფილი გავთალოთ, გავრეცხოთ და ჩავაწყოთ საწურში. დაჭრილ ცხვრის ხორცს მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, ჩავაწყოთ კარტოფილთან ერთად საწურში და გადავაფაროთ სველი ტილო. ავავსოთ ქვაბი 2/3 წყლით, ზემოდან დავადგათ საწური, დავაფაროთ თავსახური (თავსახურს დავადოთ სიმძიმე დუღილის დროს რომ არ აიწიოს) და წყალი ავადუღოთ. ვხარშოთ ხორცი და კარტოფილი ორთქლზე 2 საათის განმავლობაში. მაგიდასთან მივიტანოთ ცხლად. მაგიდასთან ცალკე მივიტანოთ პატარა ჯამში მოთავსებული დაჭრილი კვლიავისა და მარილის ნარევი, ხორცის ნაჭრების ამოსავლებად.

კატეგორია: ხორცეული | ნანახია: 1231 | დაამატა: balu | ტეგები: xorciani kerzebi, cxvris xorcis kerzebi, ხორციანი კერძები, ცხვრის ხორცის კერძები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
avatar
Vestibulum nec ultrices diam, a feugiat lectus. Pellentesque eu sodales enim, nec consequat velit. Proin ullamcorper nibh nec malesuada iaculis. Donec pulvinar ipsum ac tellus ornare, quis vulputate lectus volutpat.