მასალა:
1 ცალი ინდაური
400 გრამი ხორბალი
1 სუფრის კოვზი ხახვი
მარილი გემოვნების მიხედვით -- ინდაური ჯერ უნდა მოვხარშოთ, შემდეგ მარილმოყრილი შევწვათ შამფურზე ან ჰაერღუმელში. ინდაურის ნახარშ წყალში ჩავყაროთ 400 გრამი მოხალული ხორბლის ბურღული და ვადუღოთ სანამ არ მოიხარშება. მოხარშულ ხორბალში ავურიოთ ერთი სუფრის კოვზი ერბო და 200 გრამი ხახვი. ფაფა მოვაქციოთ შუაში, გარშემო კი შემოვუწყოთ ინდაურის ხორცის ნაჭრები
Vestibulum nec ultrices diam, a feugiat lectus. Pellentesque eu sodales enim, nec consequat velit. Proin ullamcorper nibh nec malesuada iaculis. Donec pulvinar ipsum ac tellus ornare, quis vulputate lectus volutpat.