მასალა:
6 ცალი ვაშლი
1- 1,5 ჭიქა შაქარი
2,1 ლიტრი თეთრი ღვინო
0.5 ჭიქა რომი
0.5-1 ლიტრი გაზირებული წყალი
-- ვაშლი კუბიკებად დავჭრათ, შაქრის ფქვილი დავაყაროთ, ნახევარი ჭიქა თეთრი ღვინო დავასხათ და 5-6 საათით გავაჩეროთ. შემდეგ მიღებულ მასაში რომი და დარჩენილი ღვინო ჩავასხათ. სუფრაზე მიტანის წინ ამოვიღოთ ვაშლები და დავუმატოთ გაზირებული წყალი.
Vestibulum nec ultrices diam, a feugiat lectus. Pellentesque eu sodales enim, nec consequat velit. Proin ullamcorper nibh nec malesuada iaculis. Donec pulvinar ipsum ac tellus ornare, quis vulputate lectus volutpat.